Vi-Grow

Hoe het werkt...

Vi-Grow vult de zwellichamen met bloed, waardoor de penisomtrek groter en de erectie intenser wordt. De Corpora Cavernosa (zwellichamen) bestaan uit twee lichamen erectiel weefsel aan elke zijde van de penis. Een erectie komt tot stand doordat de zwellichamen met bloed worden gevuld waardoor de penis groter en stijf wordt.

Vi-Grow verwijdt en verlengt deze weefsels, waardoor meer bloed toegang heeft en dit resulteert in een dikkere en langere penis, een grotere erectie en een meer tevreden partner! Door Vi-Grow zal u het object van jaloezie zijn bij de andere leden van de sportschool en liefdespartners zullen positieve geruchten over u verspreiden. Het zal u het vertrouwen geven om vrouwen te benaderen in clubs en sportscholen en de zekerheid, dat u weet, dat u penis groter is dan 99% van de andere mannen!

Nadat u Vi-Grow een aantal weken heeft gebruikt zal u een significante vergroting in lengte en omtrek waarnemen en uw erecties zullen langer en harder zijn, dan ooit te voren. In dit stadium zult u dankbaar zijn, dat u Vi-Grow geprobeerd heeft, gegarandeerd! De resultaten, die u zult ervaren door Vi-Grow gebruik zullen permanent zijn. Uw penis zal voor altijd groter en dikker blijven.

Vi-Grow

VitaNutra
excl Verzendkosten
Bestel
  • Beschrijving

Vi-Grow 1 Bottle

60 Tablets

30 Day Supply

Vi-Grow 2 Bottles

120 Tablets

60 Day Supply

Vi-Grow 3 Bottles

180 Tablets

90 Day Supply